Programmerare / Data Scientist / Programmering / Machine Learning / AI

Programmerare / Data Scientist / Programmering / Machine Learning / AI

Vill du arbeta med framtidens teknik? Har du kunskaper inom utveckling och vill du vara med på en spännande resa inom Machine Learning och Artificiell Intelligens? Här erbjuds du en unik möjlighet att arbeta i en nyckelroll på ett företag som satsar på att bli Sveriges första helt digitaliserade företag.

Om företagetFöretaget är en del av en stor koncern och verkar inom nätinfrastruktur. De äger och driver öppna nät och levererar högkvalitativa fiber- och kopparnät som täcker hela Sverige. De befinner nu sig i en transformation där de både skapar framtidens nät genom att gå från koppar till fiber samtidigt som de ska modernisera hela sin IT-miljö och sina interna processer. Förtaget har som mål att bli Sveriges första helt digitaliserade bolag och söker nu flera personer som både ska driva och genomföra denna stora omställning. Företaget har redan nu en viktig roll i den digitalisering som sker av Sverige och satsar över 15 miljarder för att upprätthålla Sveriges internationella tätposition inom ICT-området.

Företaget ska nu bygga ett nytt team som driver detta förändringsprojekt och vi söker dig som lockas av att arbeta med framtidens teknik. Denna tjänst är placerad i fina lokaler i centrala Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult. Företagets intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterMålsättningen för företaget är att digitalisera sina interna processer och därmed gå från klientsystem till en IT-miljö baserad på Machine Learning och Artificiell intelligens. Detta kommer starta genom ett pilotprojekt i Göteborg där din roll är att delta i både planerandet och genomförandet. Du hanterar stora mängder data med fokus på att förbättra datakvaliteten med syftet att göra den användbar för att skapa värde för verksamheten. I rollen ingår även att analysera och visualisera data för att sedan omsätta den i smarta processer.

Du tillhör en avdelning vars uppgift är att driva digitalisera av verksamheten i syfte att säkra företagets framgång på sikt. Teamet består idag av fem personer, vilket förväntas fördubblas det närmsta året. Företaget satsar stort på den avdelningen du tillhör och du kommer erbjudas ett konkurrenskraftigt erbjudande och en stor frihet i rollen.

Formella krav
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du har kunskaper inom programmering och det är meriterande om du tidigare har medverkat i projekt inom Machine Learning och/eller Artificiell Intelligens
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med starkt IT-intresse som trivs i en roll där du självständigt strukturerar och driver dina processer framåt. Att ta egna initiativ och att starta nya projekt ser du som motiverande och du ser dig själv i en ansvarstagande roll där du får ta egna beslut. Du har en fallenhet för att kommunicera, ser ett värde i att samarbeta med andra och du har förmågan att få med dig andra människor i förändring.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Programmerare, Data Scientist, Analytiker, Programmering, Machine Learning, Artificiell Intelligens, AI, Utvecklare, Cloud Computing, Big Data, Algorithm, Deep Learning, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.