Produktutvecklare / Konstruktör / CAD

Produktutvecklare / Konstruktör / CAD

Drivs du av utveckling och innovation? Lockas du av att få utlopp för din kreativa förmåga? Motiveras du av att driva saker hela vägen till mål? Här erbjuds du att få vara med på en spännande tillväxtresa i ett välkänt bolag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sahlins Sweden AB.

Om företagetSahlins Sweden AB utvecklar, tillverkar och säljer produkter och metoder för kabelnätsbyggnation. I över 50 år har företaget producerat egentillverkade produkter till elbranschen utifrån användarnas önskemål. Idag är Sahlins marknadsledande i Sverige inom maskiner och utrustning för kabelnätsbyggnation. Produktportföljen består av redskap och verktyg för trumhantering, kabelförläggning, luftlinjebyggnation och kabelinstallation. Sahlins kunder återfinns inom energibolag, telekomföretag, entreprenadbolag och uthyrningsverksamhet. Utöver den svenska marknaden exporterar Sahlins sina produkter till länder över hela världen.
Idag arbetar 14 medarbetare på Sahlins fördelat på olika orter med egen tillverkning och lager i Sverige. Sahlins befinner sig i en tillväxtfas och söker dig som vill vara med på en utvecklingsresa. Genom vidareutveckling av egentillverkade produkter och ett tydligt hållbarhetsfokus är Sahlins målsättning är att bli en av de ledande OEM-tillverkarna i Europa.

ArbetsuppgifterSom produktutvecklare hos Sahlins arbetar du med hela utvecklingsprocessen. Från produktvård och vidareutveckling av Sahlins befintliga produktsortiment till processen med att skapa och färdigställa nya produkter och lösningar utifrån kundönskemål och interna idéer. Du blir en del av Sahlins utvecklingsteam som innefattar teknik, produktion, sälj och marknad. Företaget har en stor bredd av egna produkter vilket ger dig möjlighet att hantera flera komplexa utmaningar med ett helhetsperspektiv. Sahlins Sweden har påbörjat resan med en omställning mot mer energimässigt hållbara lösningar såsom elektrifiering och batteridrift och söker dig som vill vara drivande i att utveckla användarupplevelsen av produkterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, som design och produktutveckling, maskinteknik eller mekatronik.
  • Tidigare erfarenhet av maskinkonstruktion, gärna från anläggningsbranschen.
  • Kunskaper i AutoCAD och Inventor
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Vi tror att du som söker motiveras av att utveckla produkter samt att driva mindre projekt från start till mål. Du har stor möjlighet att komma med nya idéer och infallsvinklar som leder till en ökad kundtillfredsställelse. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. För att passa i rollen ser vi att du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra. Du har lätt för att se gruppen och syftet med helheten. Då det ingår kundkontakt i denna roll ser vi att du är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och samtidigt anstränga sig för att leverera lösningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Holsjunga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!