Produktionsadministratör till ELTEL

Produktionsadministratör till ELTEL

Är du en administrativ stjärna som motiveras av att arbeta i högt tempo? Har du därtill en god kommunikativ förmåga och vill arbeta i en roll som kombinerar både administration och breda kontaktytor? Nu söker vi dig som vill bli en del av Eltels team i Göteborg!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks Infranet har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks Infranet en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen där dem planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät. De samarbetar med några av landet största operatörer inom telekom och bidrar till lösningar som lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle samt bidrar till en grönare omställning. Eltels kultur präglas av omtanke om varandra, stort engagemang och ansvarstagande. Eltel är inne i en expansiv fas där vi nu söker därför dig som vill vara med och bli en viktig pusselbit i deras tillväxtresa!

ArbetsuppgifterSom produktionsadministratör ansvarar du för att hantera förfrågningar som inkommer till Eltel där du skapar en tillståndsplan för kommande platser där Eltel ska gräva fiber. Du skapar tillståndsplanerna i CAD innan du skickar de vidare till rätt instans som exempelvis kommun eller myndighet. Vid behov åker du ut till området där du ska göra tillståndsplanen, för att samla in mer information som gör att du kan slutföra ditt arbete. När kommunen eller myndigheten har hanterat ärendet ansvarar du för att återrapportera det internt, där projektör och byggledare tar vid arbetet. I din roll har du daglig kontakt med projektörer, byggledare och produktionsplanerare samt externa kontakter som myndigheter och leverantörer. Vid start får du en gedigen introduktion från teamet, som idag består av två medarbetare, för att du ska få goda förutsättningar att sätta dig in i arbetet.
  • Administrera och skapa tillståndsplaner i CAD
  • Vid behov genomför du fysiska besök för de platser där tillståndsplan ska upprättas
  • Kontakt med myndigheter och kommuner
  • Samarbetar med dina kollegor för att föra projekten framåt
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieutbildning
  • Du har en god system- och datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Du har ett B-körkort
Vi söker dig som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt ber om hjälp från din omgivning när det krävs. Som person har du en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl både muntligen och i skrift. Då du i rollen som produktionsadministratör har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation. Vidare motiveras du av att agera problemlösande och du ser konsekvenserna av din arbetsinsats där du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Typ av tjänst: Rekrytering
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!