Producerande Kommunikatör / Grafisk Designer

Producerande Kommunikatör / Grafisk Designer

Är du en duktig kommunikatör som gillar att arbeta med grafisk design och digitala medier? Då är rollen som producerande kommunikatör rollen för dig!

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Jönköping och Linköping. På våra kontor arbetar drygt 140 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Du kommer arbeta för Göteborgs mest attraktiva arbetsgivare centralt i Göteborg, en av Sveriges största aktörer inom mässor.

ArbetsuppgifterI rollen som Producerande Kommunikatör / Grafisk Designer kommer du arbeta självständigt och dagligen ta fram egna original på beställning för upp till 6 olika mässor parallellt. Du kommer således fungera som en "in house byrå" där du får stort eget ansvar och fyller en viktig funktion i stöttningen internt på avdelningen. Du kommer i rollen ha en ungefärlig uppdelning 50/50 mellan Grafisk Design och Digital marknadsföring. I den grafiska delen kan det röra sig om att efter önskemål ta fram olika annonser där du utgår från en logga och information och självständigt och effektivt tar fram en design som antingen går till tryck eller publiceras online. Kopplat till digital marknadsföring kommer du också arbeta med att ta fram material för Instagram och Facebook men också fokusera på mailutskick av nyhetsbrev. Rollen utmanar på så sätt både din kreativitet i grafisk design såväl som dina kunskaper inom copy writing. Du kommer självständigt styra ditt arbete och välja om du utgår från befintligt material eller om du behöver köpa in eller ta en ny bild.

Formella krav
  • Goda kunskaper inom och erfarenhet av att arbeta självständigt i Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop
  • Goda kunskaper i Wordpress
  • Tidigare erfarenhet av mailutsick i Apsis, Mailchimp eller liknande program
  • Tidigare erfarenhet av att skriva Copy
  • Goda kunskaper i Svenska & Engelska
Det är meriterande om
  • Du tidigare har arbetat med sociala medier, Instagram, Facebook mfl.
  • Arbetat med rörlig bild
För att du ska trivas och ha rätt förutsättningar att leverera i rollen tror vi att du är en "doer" som är van att arbeta med produktion av material i ett högt tempo och gillar att arbeta med parallella projekt. Rollen ställer stora krav på att du klarar av att arbeta självständigt där du gillar att ta egna beslut.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.