Platschef / Produktionschef till Betonmast Anläggning

Platschef / Produktionschef till Betonmast Anläggning

Har du en bakgrund inom bygg eller anläggning? Vill du arbeta på ett framgångsrikt byggföretag där ditt driv och engagemang verkligen uppskattas? Då tror vi att rollen hos Betonmast passar dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Betonmast har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Betonmast en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBetonmast är en av Norges största byggentreprenörer med totalt 2500 anställda. 2006 etablerades bolaget i Sverige och i dagsläget finns fem lokala verksamheter som innefattas av Anläggning, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Bolaget står bakom projekt som Lindholmens Tekniska Gymnasium, Kvillebäcken och Aktivitetsparken i Kungsbacka. Hösten 2019 startades satsningen på en renodlad anläggningsverksamhet i Göteborg och gruppen består idag av 14 personer. De söker nu en engagerad medarbetare som vill vara en del av deras tillväxtresa.

ArbetsuppgifterI rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för dina projekt där du leder processen från start till färdigt objekt. Du ansvarar för att projekten uppförs enligt gällande handlingar, följer lagar, regler och för att arbetsmiljöarbetet hanteras korrekt. Vidare tar du fram underlag för ekonomisk uppföljning, håller i byggmöten och leder de medarbetare du har personalansvar för samt håller kontakt med beställarna. Därtill arbetar du, tillsammans med andra platschefer, med samordningen av personalresurser och att driva företaget framåt. Eftersom du har det övergripande ansvaret är du en nyckelperson både i det operativa och det strategiska arbetet.

Formella krav
  • Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen
  • Några års erfarenhet av arbetsledande roll i relevant område
  • B-körkort
  • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift
Som person driver du självständigt ditt arbete framåt och har förmågan att styra ditt team engagerat mot gemensamma mål. Här trivs du som motiveras av resultat och arbetar lösningsorienterat för att nå dina mål. Vidare har du en analytisk och strategisk förmåga att driva dina projekt med ekonomisk insikt. Som ledare skapar du förutsättningar för delaktighet, är strukturerad och tydlig i din kommunikation.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg. Bor du i närheten av Stockholm eller Malmö? Ange detta i ansökan så ser vi över möjligheter att utgå från annan ort.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, arbetsledare, entreprenad, entreprenadjuridik, bygg, ingenjör, byggnadsingenjör, byggingenjör, byggsektorn, projekt, projektsamordning, projektledning, anläggning, mark, produktion, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.