Orderspecialist / Teknisk orderadministratör

Orderspecialist / Teknisk orderadministratör

Vill du arbeta i en administrativ och varierande tjänst där du får utrymme för ditt tekniska intresse? Trivs du när du får ta egna initiativ och vill du arbeta i en meriterande roll på ett framgångsrikt företag? Vi söker dig till en tjänst som orderspecialist på ett ledande företag inom telekombranschen.

Om företagetFöretaget är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Konsultuppdraget sträcker sig fram till årsskiftet med mycket god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom orderspecialist arbetar du med orderläggning och uppföljning av orderärenden. Avdelningen du tillhör utgör en 2nd Line gentemot företagets servicedesk, som skickar vidare mer komplexa ärenden till er som ni sedan utreder och orderlägger korrekt. I rollen samarbetar du främst med interna kontaktytor, men du har även kontakt med kunder i de ärenden då det efterfrågas. Här arbetar du uteslutande med företagskunder. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och kommunicerar främst över mail. Teamet du tillhör arbetar med molnbaserade telefonväxellösningar och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I början av din anställning erbjuds du även en introduktion av dina kollegor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt arbeta framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar till andra. Vidare trivs du i en social roll där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och även levererar god service till dina kunder.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 8 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse (omgående önskvärt)
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Orderspecialist, administratör, administration, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, teknisk support, 1st line, first line, supportdesk, support, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.