Ordermottagare / orderadministratör / innesäljare

Ordermottagare / orderadministratör / innesäljare

Är du en person som trivs i en administrativ tjänst samtidigt som du vill ha kundkontakt? Trivs du med att ta ansvar och driva ditt eget arbete framåt? Denna tjänst erbjuder dig en koordinerande roll på ett företag i tillväxtfasen.

Om företagetKranpunkten AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där alla medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Företaget är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterI rollen som ordermottagare ansvarar du för att bemanna disken på Kranpunktens depå i Sisjön. Du tar emot inkommande samtal via telefon, där uthyrning och försäljning av Kranpunktens tjänster ingår i dina arbetsuppgifter. Utöver detta kommer du att arbeta med ekonomiska uppgifter inom bland annat kundreskontra. Bokning av utbildningar för intern personal samt övriga kontorsuppgifter som underhåll av kaffemaskin, påfyllning av broschyrer och förberedelse av frukost kan även förekomma.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice samt med enklare administrativa uppgifter
  • Goda datorkunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Erfarenhet av orderhantering och ekonomi ses som meriterande
För att trivas i denna roll ser vi att du arbetar för att upprätthålla god service och uppskattar en roll som innebär kundkontakt. Du lockas av ett arbete som innebär att du har telefon som ditt främsta arbetsredskap. Vidare har du vana av att arbeta såväl självständigt som i team. Att arbeta med problemlösning lockar dig och du har i tidigare arbete haft användning av din goda lösningsfokuserade inställning. Vidare tror vi att du drivs av att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att ditt arbete slutförs.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Kranpunkten AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, orderadministratör, ordermottagare, orderhanterare, administration, kundservice, receptionist, reception, innesäljare, innesälj, Navision, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.