Ordermottagare / Orderadministratör / Administratör

Ordermottagare / Orderadministratör / Administratör

Lockas du av att arbeta inom administration? Vill du tillhöra ett team med god sammanhållning och vara en del av ett stort företag? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör.

Om företagetFöretaget hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult ute på uppdrag hos företaget. Uppdragets längd är på sex månader, med god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör arbetar du med orderläggning av bredbandsbeställningar. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och du har frekvent kontakt med interna funktioner, såsom kundservice- och försäljningsavdelningar. Vidare erbjuds du här att vara med i förbättringsarbetet och det finns även chans att delta i projektarbeten. Som orderhandläggare får du en gedigen introduktion och du blir du en del av ett team med god samhörighet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
  • Du har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som har viljan och förmågan att hjälpa och leverera lösningar till andra. Du uppfattas som lugn och tillmötesgående i ditt sätt och du har en fallenhet för att skapa och vidhålla struktur. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs i en föränderlig miljö med tempoväxlingar i det dagliga arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Orderhanterare, orderläggare, orderhandläggare, order, administratör, handläggare, back office, telekom, teknik, administration, admin, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.