Ordermottagare / Kundservicemedarbetare / Sommarjobb

Ordermottagare / Kundservicemedarbetare / Sommarjobb

Är du kommunikativ, kreativ och kundfokuserad? Har du jobbat med kundservice/kundsupport och administration innan och drivs av att skapa bra kundupplevelser? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänstenDetta är ett konsultuppdrag på heltid. Vår kund önskar start 2021-05-01 och uppdraget förväntas löpa på till 2021-08-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetVår kund är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning. Företaget tillhör en internationell koncern med verksamhet över hela värden.

ArbetsuppgifterSom kundservicemedarbetare på Customer Service & Inside Sales avdelningen är du ansvarig för ett brett och varierat arbete inom Business Support. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis orderhantering, support till företagets säljare i Norge, Sverige och Baltikum, logistik och leveranser och reklamationsärenden. Du besvarar frågor och ärenden via telefon och mail från kunder både i Norden och internationellt. Företagets kunder är företag i Norden och i Europa, men också i andra delar av världen. Avdelningen består av tre personer som jobbar nära alla de andra avdelningarna på företaget, något som gör att du får en stor inblick i verksamheten.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom kundservice, orderhantering, logistik och administration
  • Du har god datorvana, grundläggande kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem. Erfarenhet av SAP är meriterande.
  • Du har god kunskap i att uttrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du serviceinriktad och motiveras av att arbeta lösningsorienterat där du har förmåga att driva ditt arbete framåt. Du har alltid kunden i fokus och trivs med variation under din arbetsdag där du har förmåga att prioritera i arbetet. Arbetstempot är stundvis högt och vi ser därför att du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor och tycker om att samarbeta likväl som självständigt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Maj
Plats: Partille
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagare, orderhantering, kundsupport, support, kundservice, order, telefon, mail, SAP, engelska, internationellt företag, heltid, sommarjobb, Partille, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!