Orderhandläggare / Orderadministratör / Logistik

Orderhandläggare / Orderadministratör / Logistik

Vill du arbeta med orderhantering och har erfarenhet inom logistikbranschen? Vill du arbeta i en varierande roll med kunder över hela världen? Här erbjuds du en utvecklande roll på ett globalt företag.

Om företagetWEG Scandinavia AB är ett globalt företag som levererar lösningar inom elektriska motorer. WEG Scandinavia strävar efter att ständigt utveckla lösningar för att möta de stora trenderna inom energieffektivitet, förnybar energi och elektrisk mobilitet. Med tillverkningsenheter i 12 länder och kontor i mer än 135 länder har företaget över 31 000 anställda över hela världen. I Göteborg arbetar 24 medarbetare och kontoret präglas av gemenskap, nära samarbete och korta beslutsvägar.

ArbetsuppgifterSom orderhandläggare ansvarar du för orderläggning av nationella och internationella leveranser. Du har direktkontakt med kunder över mail och telefon samt intern kontakt med sälj-, teknik- och leveransavdelningen. I takt med att du växer in i rollen arbetar du bredare, där teknisk dokumentation, inköp och uppdatering samt prisjustering av artiklar är en del av dina arbetsuppgifter. Du tillhör ett team om sju personer, där du arbetar i nära samarbete med tre kollegor i samma roll som du. Du arbetar i ärendehanteringssystemet SAP. Som orderhandläggare får du en gedigen introduktion och du blir en del av ett team med god sammanhållning.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt / kundservice
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God datorvana, gärna erfarenhet av arbete i Excel
  • Meriterande med erfarenhet från logistikbranschen och ordermottagning
Vi tror att du som söker är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har ett tillvägagångssätt för att lösa problem och är mån om organisationen, där du hjälper och stödjer dina kollegor i de områden som behövs. För att trivas i rollen ser vi att du är en person som ser möjligheter i förändringar, samtidigt som du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Weg Scandinavia AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Order, orderhandläggare, orderadministratör, administratör, admin, kundtjänst, kundservice, ordermottagare, kundservice, lager, logistik, speditör, spedition, inköp, heltid, Göteborg, Mölnlycke
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.