Orderadministratör / Logistikadministratör till Essity

Orderadministratör / Logistikadministratör till Essity

Är du en serviceinriktad person som vill arbeta lösningsorienterat? Har du ett starkt driv och trivs i en global miljö med breda kontaktytor? Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team på Essity i Mölndal.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sju månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity.

Om företagetEssity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare och ordermottagare har du ansvar för företagets dagliga orderhantering och säkerställer att de skickas, faktureras samt betalas i tid. Därtill tar du även emot och hanterar inkommande interna förfrågningar såväl som kundförfrågningar om produkttillgänglighet, priser, leveranstider och status på beställningar så att förfrågningarna hanteras snabbt och korrekt. Du har en nära kontakt med bland annat produktion, lager, transport, och distributionsavdelningarna för att bekräfta status på ordrar och lösa kundklagomål, samt koordinering av de administrativa flödena runt detta. Vidare ansvar du även för att kontinuerligt lägga in data i datoriserade system för att hålla kundregister uppdaterade och för att kunna spåra beställningar och leveranser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller liknande alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet från kundservice och ordermottagning
  • God data- och systemvana, kunskap i SAP är meriterande
  • Erfarenhet av logistikbranschen (meriterande)
  • Flytande kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift. Kunskaper i danska är starkt meriterande för denna roll
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dess och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Avslutningsvis har du en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor och har förmågan att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar, både till kunder och kollegor. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistik, transport, export, logistiktjänster, relationsbyggande, kund, affär, support, administration, kundtjänst, heltid, Mölndal, Göteborg, Essity.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!