Orderadministratör / Administratör / Administration

Orderadministratör / Administratör / Administration

Vill du arbeta inom administration i en roll där du får nyttja din förmåga att skapa struktur? Lockas du av att tillhöra ett team och trivs du i en miljö där du får ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 10 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör ansvarar du för registrering och dokumentering av inkommande order och du arbetar nära företagets säljorganisation. Du arbetar dagligen i flertalet olika program, däribland ett ärendehanteringssystem, i vilket du tar emot information gällande order. Administrationen kring varje order tar cirka 30 minuter där du ansvarar för att varje ärende behandlas korrekt. Rollen innefattar även att registrera avtal i företagets system. Vidare arbetar du i nära dialog med dina kollegor och du tillhör ett team med god sammanhållning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du tar ansvar för din egen utveckling. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och du ser möjligheter i förändring. Vidare har du har du en lösningsfokuserad inställning samt en fallenhet för att skapa och bibehålla struktur.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Orderadministratör, orderläggare, ordermottagare, order, orderadministration, administratör, telekom, teknik, administration, heltid, konsult, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.