Nyexaminerad Systemutvecklare / Civilingenjör / Utvecklare

Nyexaminerad Systemutvecklare / Civilingenjör / Utvecklare

Vill du vara med i skapandet av framtidens tekniska lösningar inom flygtrafikledning? Lockas du av en roll där du får arbeta med den senaste tekniken tillsammans med kunniga kollegor? Vi söker dig till en tjänst som systemutvecklare till ett globalt företag.

Om företagetFöretaget är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag som är tekniskt ledande inom flera områden, däribland flygteknik. De gör stora investeringar inom forskning och utveckling och satsar för att skapa morgondagens teknik. Denna tjänst tillhör en enhet som utvecklar system inom flygtrafikledning och syftar till att skapa effektiva, säkra och tillgängliga system.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult under minst nio månader. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare arbetar du med utveckling av produkter till företagets kunder där du är delaktig i hela processen, från design till test och driftsättning. Du tillhör ett team och er gemensamma uppgift är att utveckla systemlösningar anpassade för flygplatser. I denna roll arbetar du främst i C++. Här erbjuds du att arbeta med den senaste tekniken i en professionell miljö tillsammans med driva och kunniga kollegor i samma roll.

Formella krav
  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område, gärna med civilingenjörsexamen
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Kunskaper inom C++ ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som motiveras att ta ett stort ägandeskap i dina projekt och uppgifter. Du har fallenhet att tänka abstrakt och komplext och du har en stark analytisk förmåga. Vidare uppskattar du att tillhöra ett team och att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, utvecklare, civilingenjör, ingenjör, utveckling, systemutveckling, flygtrafik, flygteknik, flygtrafikledning, teknik, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.