Montör / produktionstekniker / installationstekniker

Montör / produktionstekniker / installationstekniker

Trivs du som bäst när du får arbeta praktiskt och använda dina tekniska kunskaper? Vi söker dig som vill arbeta självständigt och vara en viktig del av Svenska Jalusis fortsatta framgångsresa.

Om företagetSvenska Jalusi AB har sedan 1983 tillverkat och sålt olika typer av jalusier till byggsektorn och privatkunder. Företaget är mån om att hålla en hög kvalitet och att vara en flexibel leverantör med anpassade konstruktionslösningar utifrån kundens önskemål med utgångspunkt i materialkvalitet och ett brett produktutbud. På Svenska Jalusis huvudkontor på Hisingen i Göteborg arbetar tolv medarbetare fördelat på produktion, installation och försäljning. Företagskulturen präglas av en familjär sammanhållning där du ges möjlighet till frihet under ansvar och utveckling i en föränderlig miljö.

ArbetsuppgifterI rollen som montör arbetar du självständigt med att bygga, montera och kvalitetssäkra måttanpassade jalusier av olika typer som Svenska Jalusi erbjuder sina kunder. Du erbjuds handledning och introduktion till verktyg och tillvägagångssätt där du ansvarar för att säkerställa att kundernas beställda produkter monteras korrekt enligt orderspecifikation. Utöver dina huvuduppgifter är du behjälplig med att hämta reservdelar och stöttar med andra uppgifter såsom diverse lagerarbete. I rollen arbetar du både under eget ansvar gällande de order som du hanterar samtidigt som du har ett nära samarbete med dina närmsta kollegor i produktionen.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från liknande praktiskt arbete
  • Goda svenskkunskaper i tal och skrift
  • B-körkort och truckkort B1 samt vana köra truck.
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du trivs med frihet under ansvar och är mån om att leverera kvalitet samt slutföra de arbetsuppgifter du påbörjat. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har en lösningsfokuserad inställning och tycker om att arbeta även i perioder då arbetsbelastningen ökar. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och du har lätt för att anpassa dig utefter de förutsättningar som finns.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragoroch-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, tekniker, produktionstekniker, produktion, montage, installationstekniker, monteringsteknik, jalusi, portar, el, montering, installation, service, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.