Miljösamordnare till Pinpointer

Miljösamordnare till Pinpointer

Har du ett stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor? Är du därtill utbildad ingenjör inom miljö eller miljövetare? Pinpointer erbjuder nu en tjänst som miljösamordnare där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och växa in i rollen!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Pinpointer har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Pinpointer en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPinpointer är ett svenskt techbolag som med sin oberoende digitala tjänst gör hållbar masshantering enklare för alla. I den digitala tjänsten matchas avsändare med sveriges största nätverk av mottagare baserat på massornas kvalitet. Samtidigt säkerställer Pinpointer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation sparas digitalt. Tjänsten vänder sig till alla som vill bli av med, transporterar eller tar emot massor. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden.

Detta sker genom ett webbaserat system och en mobil-app, vars utveckling du nu kan få möjlighet att vara en del av. Pinpointer erbjuder en rolig arbetsplats där du får vara en del av ett innovativt arbetsklimat och ett stark teamkänsla, allt detta i ett hemtrevligt kontor i centrala Göteborg.

ArbetsuppgifterDin huvuduppgift är att stödja den process där matchning mellan avsändare och mottagare sker och på så vis säkerställa att miljökrav uppfylls samtidigt som processen genomförs med god kvalitet och ett stort affärs- och hållbarhetsfokus. Det innebär bland annat att bedöma kvalitén på de projektuppgifter kunden angivit och därmed bidra till en god kvalitetssäkring av massornas klassificering. Det ingår även att bedöma och säkerställa kvalitén på matchningen av massor utifrån projektets angivna förutsättningar, rådande miljökrav och Pinpointers interna affärsprocess. Som miljösamordnare säkerställer du att förfrågningar tredjepartsgranskas innan klartecken ges för att starta i gång projektet. Vidare bidrar du till att arbetssättet utvecklas, effektiviseras och förbättras.

Rollen innebär många interna och externa kontakter. Bland annat med aktuella mottagningsanläggningar för att få bekräftelser på förfrågningar samt för att hålla dem informerade om eventuella förändringar. Du samarbetar internt med kollegor för att få till bra affärer tillsammans samt för att bidra som stöd inom kompetensområdena miljö, kvalitet, och hållbarhet. Därtill stödjer du hållbarhetschefen med bland annat omvärldsbevakning, framtagande av underlag, interna utbildningar och arbete med miljö- och kvalitetsledningssystem.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Lämplig eftergymnasial utbildning, exempelvis miljövetare eller civilingenjör inom miljö
  • Mycket god kunskap och förståelse för miljö- och hållbarhetsfrågor
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Meriterande med ett eller ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst
För att trivs i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor. Som person är du ansvarstagande och tar därmed stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Du motiveras av att agera problemlösande samt har förmågan att arbeta strukturerat för att föra ditt arbete framåt. Du tycker om att jobba med såväl rutinuppgifter som affärsutveckling. Vidare är du prestigelös och har en öppen inställning till andra människor samt ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Miljösamordnare, miljökoordinator, miljö, environment, samordnare, koordinator, ingenjör, miljövetare, civilingenjör, hållbarhet, kvalitet, massor, masshantering, geologi, resurshushållning, materialåtervinning, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!