Mekanikkonstruktör / Mechanical Design Engineer

Mekanikkonstruktör / Mechanical Design Engineer

Vill du vara med och utveckla nästa generations batterilösningar? Hos Micropower blir du del av ett spännande företag i teknologins framkant.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower.

Om företagetDen svenskgrundade koncernen Micropower Group är marknadsledande inom batterier, batteriladdare och kraftförsörjning. De utvecklar, producerar och marknadsför en helhetsbredd av unika lösningar för optimerade batteriladdare, kraftförsörjning och moduler för Litiumjonbatterier. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen finns. Varje år levererar de över 500 000 enheter till kunder och återförsäljare världen över. Micropower erbjuder sina medarbetare möjligheten att växa tillsammans med dem på deras resa framåt. Här får du vara del av en positiv och öppen företagskultur och stimulerande samarbeten över avdelningarna på ett företag som satsar mot nya mål.

ArbetsuppgifterI rollen som mekanikkonstruktör hos Micropower Group har du ett helhetsansvar från idé och konceptutveckling till industrialisering och arbete med ständiga förbättringar av företagets Litiumjonbatterier. Eftersom du konstruerar mot högvolymsproduktion behöver dina konstruktioner möta krav på kostnad, prestanda och tillförlitlighet. Konstruktionsarbetet sker i Inventor. Till dina uppgifter hör även att samarbeta med komponentleverantörer samt att ge support till produktionen i Växjö. Rollen uppmanar till innovativa idéer och kreativitet, men det behöver finnas en genomgående struktur och dokumentation i ditt arbete. Detta är en ansvarsfull och kontaktrik roll där du utöver konstruktörsgruppen, underleverantörer och produktion även samarbetar med andra avdelningar inom Micropower såsom projektledare, systemingenjörer, elingenjörer och testare.

Formella krav
  • Universitetsutbildning på minst högskoleingenjörsnivå inom relevant område
  • Flerårig erfarenhet och kunskap inom mekanisk konstruktion
  • God förståelse för termiska-, skak/vibrations-, och chockegenskaper
  • Erfarenhet av 3D-program, gärna Inventor
  • Erfarenhet av att arbeta mot standarder såsom ISO 26262 och ISO 13849 är starkt meriterande
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt och lära dig nya saker. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och det är därför viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du trivs med att hålla högt tempo i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, mekanisk konstruktör, mekanik, mekanikingenjör, Mechanical Designer, Mechanical Engineer, constructor, 3D, CAD, Inventor, litiumion, litiumjon, litiumbatteri, ISO 26262, ISO 13849, Electric Vehicle, EV, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!