Mekaniker till transportföretag i Göteborg

Mekaniker till transportföretag i Göteborg

Har du en teknisk bakgrund och ett stort intresse för tunga fordon? Lockas du av att få arbeta på en verkstad där du får möjlighet att vara med och påverka?

Om företagetFöretaget är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers och lastbilar. De finns i 16 olika länder med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg. På plats i Göteborg arbetar idag cirka 20 personer, uppdelat på två verkstäder. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare. Företaget erbjuder dig bland annat utvecklingsmöjligheter samt arbete tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

ArbetsuppgifterI denna roll som mekaniker kommer du använda både verktyg och dator och du kommer få möjlighet att arbeta med hela trailern. Det innebär att du kommer sköta reparation av lastbilstrailrar, förberedning av lastbilstrailrar för kontroll, felsökning och programmering av lastbilens elektronik via dator. Vidare kommer du också att arbeta med bromssystem, hydraulik, konstruktion och påbyggnation på släp.

Formella krav
  • Avslutad fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker, gärna från tunga fordon
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
  • C- och/eller CE-körkort är meriterande
  • God datorvana
För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du har ett bra tillvägagångssätt för att lösa problem. Vidare tar du själv ansvar över dina arbetsuppgifter och har förmågan att agera snabbt, du är en så kallad "doer". Att arbeta med stort kundfokus kommer naturligt för dig och du upprätthåller alltid en god service i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, trailer, hydraulik, lastbil, tunga fordon, verkstad, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.