Mekaniker / maskinist / motorman inom marinteknik

Mekaniker / maskinist / motorman inom marinteknik

Har du erfarenhet inom marinmotorer och söker nya utmaningar med möjlighet att ha världen som din arbetsplats? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetPon Equipment är en exklusiv leverantör och servicepartner av Caterpillar i Sverige och erbjuder ett stort utbud av maskiner för anläggning, industri samt marin. Företaget värnar om kvalitet och service i alla led och strävar efter att vara det bästa serviceföretaget i branschen. Pon Equipment befinner sig i en expansiv fas och söker därför förstärkning till flera av sina verkstäder i Sverige. De vill att du som medarbetare ska känna en stolthet över att vara en del av företaget och de produkter ni tillsammans representerar. Företagskulturen präglas av frihet under ansvar och välutvecklade rutiner där du ges möjlighet till stort handlingsutrymme samt goda utvecklingsmöjligheter

ArbetsuppgifterSom marinmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på Caterpillars marina motorer. Arbetet sker ombord på fartyg runt om i världen samt i verkstad, varierande beroende på arbetets omfattning. Du har daglig kontakt med kunder och andra aktörer gällande planering och utförande och arbetar kvalitetshöjda för att bidra till kundnöjdhet. I rollen erbjuds du stor variation och en gedigen introduktion i arbete med stöttning från kollega med mångårig erfarenhet från branschen. På sikt finns goda möjligheter att utvecklas till andra roller inom företaget.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet inom området
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på engelska såväl som på svenska
  • Körkort B
  • Meriterande är erfarenhet från arbetsledning i land och/eller till havs.
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Därtill bygger du på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor och visar intresse för andras perspektiv. Du har vana av att strukturera och prioritera i ditt arbete för att hålla tidsramar och förstår vikten av att vara anpassningsbar för förändringar med målsättning att leverera lösningar på bästa sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår ifrån Göteborg och arbetar på fartyg över hela världen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marinmekaniker, mekaniker, fält, resemontör, befäl, förman, marinteknik, fartyg, dieselmotorer, underhåll, reparation, service, klassning, maritime, caterpillar, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.