Mekaniker / Bilmekaniker / Technical Mechanic Cars

Mekaniker / Bilmekaniker / Technical Mechanic Cars

Är du en mekaniker som brinner för att leverera högklassig kvalitet i ditt arbete? Trivs du i en varierad roll med många olika inslag? Vi söker dig som vill arbeta tillsammans i ett erfaret team med den senaste tekniken inom bilar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tillsvidare. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget är ett välkänt varumärke inom pool- och leasingbilar som erbjuder sina kunder högklassig kvalitet i bilar och medlemskap. De strävar efter att skapa mobila och lättillgängliga lösningar för sina kunder samtidigt som de arbetar med den senaste tekniken inom fordon. De har ett antal Showrooms världen över för att visa fördelarna med deras bilar, bland annat ett placerat i Göteborg där denna tjänst utgår från.

ArbetsuppgifterSom mekaniker ansvarar du tillsammans med två kollegor för att den interna flottan av bilar är i fullt fungerande skick inför provkörningar, events och fotograferingar. Du strävar efter att varje bil ska presenteras i sitt absolut bästa skick och ser över såväl tekniska funktioner som utseende. Tillsammans arbetar ni med projekt av varierande storlek, antingen under eget ansvar eller gemensamt vid större events. Du utgår från verkstaden i Göteborg men är även med vid events på andra orter och länder för att ansvara för att bilen presterar på topp. Därmed ingår resande i rollen som planeras in med olika lång framförhållning och längd på vistelse, vilket ni som grupp fördelar utifrån rådande förutsättningar.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som bilmekaniker inom diverse mekaniska åtgärder och felsökning med diagnostiseringsverktyg
  • Det är meriterande med certifieringar eller genomförda utbildningar inom fordon
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
  • Körkort B
Du som söker är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och trivs i sociala situationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Så snart som möjligt
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanik, mekaniker, bilmekaniker, bil, bilar, pneumatik, hydraulik, mjukvara, hårdvara, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!