Mechanical Design Engineer / Mekanikkonstruktör

Mechanical Design Engineer / Mekanikkonstruktör

Har du erfarenhet av mekanikkonstruktion? Har du även en vilja att arbeta med hela processkedjan från idé till produkt? Som mekanikkonstruktör får du chansen att utvecklas tillsammans med marknadsledande MacGregor och ta stort ägandeskap i hela produktprocessen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MacGregor Sweden.

Om företagetMacGregor är en världsledande aktör inom hållbar gods- och lyfthantering för sjöfarten där dem levererar en stark produktportfölj, lösningar och tjänster till sina kunder. Skeppsbyggare, redare och operatörer kan optimera lönsamhet, säkerhet, produktivitet och miljömässig hållbarhet under hela livscykeln genom ett nära samarbete med MacGregor. MacGregor är idag en del av Cargotec och du finner deras utrustning installerad på vartannat fartyg över hela världen. Du kommer att kunna arbeta nära tillsammans med ledande branschfolk som sätter standarden inom sjötransport- och offshoreindustrin.

CAS (Cargo Access Solutions) är ledande leverantör av lasthanteringssystem till världsflottan av kryssnings-, RoRo- och passagerarfartyg. Vidare designar och konstruerar de landbaserad utrustning, även levererar de självlossningsutrustning för bulkfartyg. De jobbar globalt från kontor i Sverige, Polen, Kina, Japan, Kroatien, Korea och Vietnam. CAS har sitt huvudkontor i Göteborg med ungefärligt 100 anställda. Du blir en del av avdelningen MSD (Merchant Solutions Division) som är del av MacGregor. MSD designar, utvecklar och levererar produkter och tjänster för marin och offshoreindustrin.

ArbetsuppgifterRollen som mekanikkonstruktör innebär ett omväxlande och stimulerande arbete, där du ansvarar för att rita och konstruera främst deras produkt självlossare (self unloaders). Du ansvarar för delar av projektet kopplat till självlossare (self unloaders) och genomför konstruktionen i AutoCad 3D och Inventor. Vidare arbetar du med att kombinera och anpassa befintliga moduler, för att möta kundernas önskemål samtidigt som en ständig utveckling av nya moduler samt koncept pågår. Du deltar i utveckling, standardisering, modernisering och validering kopplat till projekten. Därefter ansvarar du för att ta fram underlag som gör att tillverkarna kan genomföra produktionen korrekt. Därtill arbetar du strukturerat med löpande tillhörande administration och dokumentation för ditt projekt. Vidare finns möjlighet till ägandeskap och på sikt utvecklas till del- eller helprojektledare. Arbetet sker i ett nära samarbete med fler funktioner på företaget och du har även en tät dialog med kund. Du ingår i ett internationellt team med kontaktytor i olika länder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Universitetsutbildning inom relevant område alternativt fler års erfarenhet av maskinkonstruktion
  • Några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion, meriterande från tung processindustri
  • Erfarenhet av AutoCad och 3D-modellering, gärna Inventor
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt och lära dig nya saker.

Övrig information
Start:Enligt överenskommelse.
Plats:Göteborg.
Lön:Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, mekanisk konstruktör, mekanik, mekanikingenjör, Mechanical Designer, Mechanical Engineer, constructor, 3D, CAD, Inventor, Göteborg, marine, marine cargoes, maritime ship, offshore, equipment, RoRo, SUL, Gothenburg, process industri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!