Maskiningenjör / Maskinmekaniker / Testare inom motorutveckling

Maskiningenjör / Maskinmekaniker / Testare inom motorutveckling

Vill du vara med och utveckla framtidens motorer och transmissioner? Söker du en tjänst där du får nyttja din praktiska och tekniska kompetens? En av de branschledande aktörerna i Sverige erbjuder en tjänst som motortestare, där du får ta del av en varierad och dynamisk arbetsplats.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AVL.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har cirka 10 000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter.

ArbetsuppgifterSom testare inom motorutveckling har du ett varierande arbete där dina arbetsuppgifter innefattas av motortester och provning i en avancerad laboratoriemiljö där motorerna utsätts för olika typer av påfrestningar. Du preparerar, förbereder och installerar motorer inför tester samt hanterar underhåll och kalibrering av provcellerna, dokumentation i form av loggböcker samt utvärdering av provresultat. Tjänsten präglas av ett gott lagsamarbete, kommunikation, problemlösning och bedrivs som skiftarbete. Du arbetar i företagets egenutvecklade styr- och mätsystem och har en stor del kundkontakt under provningarna. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande arbetsuppgifter, med goda utvecklingsmöjligheter i ett nära samarbete med AVLs kunder.

Formella krav
  • Avslutad ingenjörsutbildning inom tekniskt område, gärna maskinteknik
  • Gediget intresse och kunskap inom fordon, maskinteknik och mätteknik
  • Meriterande med praktisk erfarenhet av motorer och/eller fordonselektronik
  • Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fordons- och maskinteknik och som söker en plats där du får möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper. Du motiveras av att arbeta tillsammans med dedikerade kollegor och delar gärna med dig av dina tankar, såväl som tar del av andras idéer. Du har en förmåga att se lösningar i de problem du ställs inför och funderar gärna kring hur du kan utveckla och förbättra arbetssätt. Din vilja att utvecklas inom området gör att du kan driva dina uppgifter själv, samtidigt som du uppskattar kontakten med kunder och kollegor. Kontakten med kunder är något du trivs med och du anstränger dig för att leverera goda resultat och en hög service.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: högskoleingenjör, maskin, maskiningenjör, mekanik, mekaniker, fordonsmekanik, fordon, provning, test, motorutveckling, motor, engineer, mechanical, mättteknik, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!