Maskiningenjör / Maskinmekaniker / Testare inom motorutveckling

Maskiningenjör / Maskinmekaniker / Testare inom motorutveckling

Vill du vara med och utveckla framtidens motorer och transmissioner? Söker du en tjänst där du får anväda både din praktiska och teoretiska kompetens? En Sveriges branschledande aktörer erbjuder nu en tjänst som motortestare där du får ta del av en varierad och dynamisk arbetsplats.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AVL.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har cirka 10 000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över, med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter.

ArbetsuppgifterSom testare inom motorutveckling har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat motortester och provning i en avancerad labbmiljö där motorerna utsätts för olika typer av påfrestningar. Arbetet innebär också att preparera, förbereda samt installera motorer inför tester, underhåll och kalibrering av provcellerna samt dokumentation i form av loggböcker. Tjänsten präglas av ett gott lagsamarbete, kommunikation, problemlösning och bedrivs som skiftarbete. Du arbetar i företagets egenutvecklade styr- och mätsystem och har mycket kundkontakt under provningarna.

Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande arbetsuppgifter, med goda utvecklingsmöjligheter i ett nära samarbete med kunderna.

Formella krav
  • Avslutad ingenjörsutbildning inom tekniskt område, gärna maskinteknik eller mekatronik
  • Kunskap och gediget intresse av fordon och maskinteknik
  • Meriterande med praktisk erfarenhet av exempelvis motorer, mätteknik eller fordonselektronik
  • God datorvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som har ett stort intresse inom fordons- och maskinteknik som söker en plats där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper. Du motiveras av att arbeta tillsammans med dedikerade kollegor och delar gärna med dig av dina tankar, såväl som tar del av andras idéer. Du har en förmåga att se lösningar i de problem du ställs inför och funderar gärna kring hur du kan utveckla och förbättra arbetssätt. Din vilja att utvecklas inom området gör att du kan driva dina uppgifter själv, samtidigt som du uppskattar kontakten med kunder och kollegor. Kontakten med kunder är något du trivs med och du anstränger dig för att leverera goda resultat och en hög service.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, maskin, maskiningenjör, mekanik, mekaniker, fordonsmekanik, fordon, provning, test, motorutveckling, motor, engineer, mechanical, mechatronics, mekatronik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.