Marknadskommunikatör / Marketing Content Editor / Marknad

Marknadskommunikatör / Marketing Content Editor / Marknad

Vill du arbeta i en trend- och affärsfokuserad roll inom digital marketing? Har du ett intresse för TV-serier och film och lockas du av att skapa kreativa marknadsinsatser? Vi söker dig till en tjänst som Marketing Content Editor hos ett ledande företag.

Om företagetFöretaget är ledande inom kommunikationslösningar och hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

De söker nu en Marketing Content Editor till deras affärsområde TV & Media, som är det snabbast växande affärsområdet i koncernen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget.

ArbetsuppgifterSom Marketing Content Editor ansvarar du för skapandet och genomförandet av marknadsinsatser kopplat till företagets kunderbjudanden inom TV och film. Arbetet innebär att du tar fram redaktionellt material till sociala medier, gör trendanalyser, skapar kampanjer utifrån rådande trender och samhällshändelser, skriver nyhetsbrev och redigerar video och film. Vidare arbetar du med att analysera statistik i syfte att skapa relevanta kampanjer som träffar rätt i målgrupp, får stor spridning och ökar försäljningen. Rollen innebär att du skapar flertalet olika texter och ställer därav krav på din förmåga att uttrycka dig i skrift. Du tillhör ett team om fem personer och tillsammans har ni tre övergripande mål - hög kundaktivering, ökad försäljning och god kundupplevelse.

Som Marketing Content Editor har du en kommunikativ roll, där du har frekvent kontakt med både interna funktioner samt externa samarbetspartners som HBO Nordic, Netflix och SF Anytime. Här erbjuds du en bred och kreativ roll inom marknad i ett team som präglas av högt engagemang och en vilja att ständigt utvecklas.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du har kunskaper inom bild- och videoredigering och du har arbetat i Photoshop
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med intresse för digitala lösningar som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du uttrycker dig väl i skrift och du lockas av en roll som innebär att du får arbeta med att skapa texter och innehåll. Vidare uppskattar du att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Marknadskommunikatör, marknadskoordinator, marketing content editor, marknad, marketing, marknadsförare, kommunikatör, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.