Marknadsanalytiker / Säljanalytiker

Marknadsanalytiker / Säljanalytiker

Vill du arbeta i en miljö som präglas av motiverade medarbetare? aPak erbjuder en roll med varierande arbetsuppgifter där du får bidra med din analytiska förmåga och nyttja ditt affärsintresse.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos aPak.

Om företagetaPak är ett hållbart och stabilt förpackningsföretag med anor sedan 1917. De tillhandahåller allt inom emballage och är framförallt välkända för de kundanpassade lösningarna och den personliga servicen. Idag arbetar det omkring 70 medarbetare på huvudkontoret i Mölndal samt i Kjula och Eskilstuna.
För aPak är det viktigt att skapa en trevlig och attraktiv arbetsplats där alla i personalen ska trivas och ha roligt på arbetet. Detta gör de genom att erbjuda trivsamma och luftiga lokaler, gemensamma personalaktiviteter och dagliga fikastunder tillsammans. aPak värnar om att ha en platt organisationskultur med korta beslutsvägar. Personalens välmående är en central fråga för aPak som vill erbjuda en trygg och hälsosam arbetsplats med många personalförmåner. aPaks kontor i Mölndal erbjuder tillgång till ett eget gym och padelbana, där hålls det även gruppträningspass och turneringar.

ArbetsuppgifterSom säljanalytiker arbetar du som en allmän stödfunktion till aPaks säljorganisation såsom sälj, support och marknad. Du har en roll där du bland annat arbetar med kontinuerliga förbättringar av säljprocessen, lönsamhetskalkyler och budgetarbete. Vidare arbetar du som ett stöd till säljledningen där du hanterar efterföljande administration såsom utbildning och projekt inom sälj och marknad.
Du tillhör och samarbetar med företagets säljledning som består av 5 drivna kollegor. Du samarbetar även nära med övriga avdelningar så som ekonomi och IT.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område såsom analytiker, försäljning eller med projekt
  • Intresse för analys och siffror
  • God data-och systemvana
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har en högskoleexamen inom ekonomi eller liknande område
I denna process lägger vi stort fokus på personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dit arbete framåt. Du ber om hjälp när det behövs samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i ditt arbete. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Därtill agerar du serviceinriktat och ödmjukt gentemot både interna och externa parter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Junior Business Controller, controller, business controller, affärsekonom, verksamhetscontroller, Dynamics, GetAccept, Jeeves, Power BI, redovisning, ekonomistyrning, projektredovisning, uppföljning, sammanställning, analys, administration, utbildning, projektavslut, marknadsanalys, rapportering, budget, prognoser, bonus, Kickback, siffror, heltid, Göteborg, Mölndal, aPak
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!