Logistikutvecklare / Supply Chain Manager / Lagerutvecklare

Logistikutvecklare / Supply Chain Manager / Lagerutvecklare

Lockas du av att utveckla effektiva logistik- och lagerlösningar? Vill du arbeta i en självständig roll där du får möjlighet att påverka utformandet av din tjänst och ditt arbetssätt? Vi söker dig till en tjänst som logistikutvecklare till Schenker Dedicated Services.

Om företagetSchenker Dedicated Services AB (SDS) är en del av den globala koncernen DB Schenker Group som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. SDS arbetar dedikerat mot deras största kunder och erbjuder kundanpassade transportnätverk för kunder med särskilda logistikbehov. De är placerade i fina lokaler i centrala Göteborg. SDS söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som logistikutvecklare tillhör du ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap.

Denna tjänst är en rekrytering, där du anställs direkt av Schenker Dedicated Services.

ArbetsuppgifterSom logistikutvecklare ansvarar du för utveckling av logistik- och lagerlösningar för bolagets internationella kunder och uppdragsgivare. Du kommer att ta ett övergripande ansvar för lagerverksamheten, där du har en nära dialog med SDS lagerleverantörer. SDS driver i dagsläget fem olika lager runt om i Europa och ditt ansvar är att säkerställa effektiva logistiska flöden och kostnadseffektiva lösningar. Detta gör du genom att analysera och optimera du lagerflöden samt genom regelbundna upphandlingar av lagertjänster. Upphandlingarna sker på en internationell transportmarknad och värdet är i storleksordningen 400-500 miljoner SEK årligen. Du har en kommunikativ roll och samarbetar med både interna och externa kontakter. Vidare arbetar du med konceptuell framtagning av logistiklösningar, praktisk implementering och affärsutveckling. Då tjänsten är ny erbjuds du här en möjlighet att vara med och utforma din roll och ditt arbetssätt.

Formella krav
  • Du har några års arbetslivserfarenhet inom lager och/eller logistik
  • Du har goda kunskaper av lagerdrift, gärna som lagerchef/lageransvarig
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorvana och goda kunskaper i Excel
  • Meriterande är erfarenhet av prisförhandling, upphandling samt av globala kontakter. Även eftergymnasial utbildning inom relevant område ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du får driva egna projekt och ta stort ägandeskap för ditt ansvarsområde. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande och du har förmågan att analysera situationer och logistiska flöden. Du har du förmågan att kommunicera i tal och skrift och du lockas av en roll där du får samarbeta med andra. Vidare har du ett intresse och en förståelse för affärsmässiga och finansiella principer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos SDS.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistikutvecklare, lagerutvecklare, Supply Chain Manager, Supply Chain Management, lager, lagerchef, lageransvarig, logistik, transport, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.