Logistiksupport/Kundtjänstmedarbetare

Logistiksupport/Kundtjänstmedarbetare

Är du serviceminded och strukturerad samt trivs i en roll med många kontaktytor? Har du tidigare erfarenhet inom lager/logistik? Vill du dessutom bli en del av ett mindre team och få användning av din goda förmåga att lösa uppkomna problem? Då kan detta vara rollen för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDetta företag är Nordens ledande distributör för proffs till industri och byggfackhandeln. De erbjuder marknadens bredaste sortiment av verktyg och förnödenheter för professionella användare inom industri och bygg. Som länken mellan leverantör och återförsäljare erbjuder de effektiv logistik med pålitliga leveranser och hög tillgänglighet inom ett produkterbjudande som innefattar över 50,000 artiklar från 500 starka varumärken.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta i ett team med fokus på kund- och leverantörsavvikelser. Det innebär att avvikelsehantering med koppling till gods in, gods ut och transportreklamationer ingår i arbetsuppgifterna likväl som att vara del av den telefonsupport som rollen svarar för. Avvikelse-rapporteringen kan komma i form av frågeställningar från kunder, leverantörer, medarbetare och externa aktörer. Avvikelser rapporteras i ärendehanteringssystem för att möjliggöra hantering, utredning av rotorsak och uppföljning genom statistik. Dokumentation av avvikelser och utredning av rotorsak skapar möjlighet till ständiga förbättringar och successivt uppdaterade rutiner/processer. Då Logistiksupport är kundgränssnitt för en stor variation av ärenden är det viktigt med ett nära och bra samarbete med övriga kollegor i verksamheten, internt och externt.
 • Ta emot retur- och reklamationsförfrågningar, inklusive krediteringar i ERP system
 • Support vid logistikrelaterade frågor
 • Avvikelsehantering för gods in och ut
 • Kontrollera fakturor i händelse av avvikelse i förhållande till order
 • Transportreklamationer mot Transportör
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av att arbeta med lager och/eller transportrelaterade frågor
 • God datorvana
 • Meriterande med eftergymnasial utbildning
 • Meriterande med goda kunskaper om lagerdatasystem (WMS system och Transport Administrativa system)
 • Meriterande är också erfarenhet från support/kundtjänstrelaterad roll.
För att lyckas väl i rollen krävs kompetens inom logistiska flöden, känsla för service och förmåga att sätta dig in i kundens problem, vara flexibel och kunna rycka in där det behövs. Ibland kan tempot vara högt och då gäller det att kunna möta frågeställningar och prioritera sina uppgifter med en positiv attityd.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Arendal och Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistik, inleveranser, utleveranser, transport, ärendesystem, supportmedarbetare, logistik, lager, telefonsupport, kundtjänst, kundservice, logistikmedarbetare, lagermedarbetare, kundsupport, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, göteborg, alingsås, arendal, västra götaland
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!