Logistikkoordinator / Sommarjobb / Logistik / Administratör

Logistikkoordinator / Sommarjobb / Logistik / Administratör

Söker du ett meriterande sommarjobb inom logistik? Vill du testa att arbeta i en internationell miljö där du erbjuds en god introduktion? Vi söker dig till en tjänst som logistikkoordinator hos ett väletablerade logistikföretag.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. De söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som logistikkoordinator tillhör du ett kundteam som präglas av nära samarbete och god gemenskap. Denna tjänst är ett sommarvikariat på cirka 3 månader, mellan vecka 23 och vecka 34.

ArbetsuppgifterSom logistikkoordinator har du en bred roll inom administration och kundservice där du arbetar dedikerat mot ett fåtal företagskunder. Du ansvarar för att administrera, registrera och dokumentera inkommande och utgående leveranser. Rollen innebär frekvent dialog över telefon och mail med återkommande interna och externa kontakter, där du besvarar frågor och informerar berörda parter om rådande situationer. Dessa verkar både i Sverige och utomlands och du använder därmed engelska dagligen. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och erbjuds en gedigen introduktion. Din roll kan beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde. Här erbjuds du ett varierande sommarjobb där du får en gedigen introduktion och möjligheten att ta ett ägandeskap för dina uppgifter.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service och/eller administration
  • Du har en god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet inom transport och/eller logistik och eftergymnasial utbildning inom relevant område
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur som trivs i en roll där du får ta egna initiativ. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Detta sommarjobb är ett konsultuppdrag på heltid mellan vecka 23 och vecka 34. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget.

Start: 3 juni
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistikkoordinator, administratör, administration, koordinator, koordinering, registrering, dokumentation, kundservice, kundsupport, bokning, logistik, transport, heltid, konsult, sommarjobb, sommarvikariat, sommar, student, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.