Linux-expert / IT-tekniker

Linux-expert / IT-tekniker

Tycker du om problemlösning och vill arbeta i en kundfokuserad roll? Vi söker dig med erfarenhet av arbete i Linux-miljö och som gärna tar hjälp av ny teknik i ditt arbete.

Om företagetOP5 är ett produktbolag verksamma inom IT övervakning. De strävar efter att hjälpa företag att få kontroll över sin verksamhet vilket skapar mer effektiva IT lösningar. OP5s vision är att utifrån insamlad data kunna beskriva nuläget, förutse nästa steg och skapa hållbara lösningar. I Göteborg präglas stämningen av ett öppet klimat och gemensamma aktiviteter. De söker nu dig som vill bli en del av deras gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som Linux-expert är du en del av en teknisk produktsupportavdelning som idag består av fyra personer. Du arbetar som en länk mellan kunders behov och OP5s utvecklingsavdelning och stort fokus läggs därför på hög kundnöjdhet. Supporten ges via e-post, webb och telefon. Du arbetar parallellt med olika uppdrag som rör OP5s egenutvecklade produkter. Stor del av teknikutvecklingen är kundstyrt, vilket även gör att du blir en viktig länk i den fortsatta utvecklingen. I rollen ingår också teknisk dokumentation.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av arbete i Linux-server
  • Du har erfarenhet av supporterande arbete gentemot kund
  • Du talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska
  • Det är meriterande med kunskaper i programmering och/eller scripting (Bash, Python och/eller Perl)
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet av MySQL
Du har kunden i fokus, en vilja att leverera samt en lösningsfokuserad inställning. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer framåt. Slutligen har du ett intresse för att samarbeta med andra och är lyhörd för andras åsikter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Linux, Linux-server, Op5, IT, IT-övervakning, support, IT-tekniker, drifttekniker, Open Source, programmering, scripting, Bash, Python, Perl, MySQL, SQL, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.