Lagermedarbetare till PMC Hydraulics!

Lagermedarbetare till PMC Hydraulics!

Trivs du med fysiskt och varierande arbete? Har du truckkort och vill arbeta med ett nära team? Vi söker dig till rollen som lagermedarbetare hos PMC Hydraulics!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PMC Hydraulics har för avsikt att erbjuda anställning hos dem på sikt om ni är en bra match för varandra. Detta ger både dig och PMC Hydraulics en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPMC Hydraulics Group har 400 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics AB ingår i PMC Hydraulics Group, som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Deras erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar. Du tillhör Göteborgskontoret där 25 andra kollegor utgår ifrån, kontoret präglas av nära sammanhållning och nära beslutsvägar.

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare arbetar du med lagerhållning där du strukturerar och tar hand om lagret. Du sköter mottagning av leveranser samt hantering av utleveranser, detta administrerar du med deras affärssystem och en handscanner. Därtill arbetar du med löpande inventering av lagret. Fortsättningsvis arbetar du varierande med truckkörning och plock och pack av produkter. Vidare har du kontakt med både interna och externa parter, såsom kundservice och chaufförer. Arbetet sker tillsammans med kollegor på lagret. Vid start får du en gedigen introduktion och vägledning från ditt team som består av fyra andra kollegor. Slutligen är arbetstiderna förlagda vardagar klockan 07:00 till 15:30.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort B
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet att arbeta i affärssystem
I rollen som lagermedarbetare arbetar du tätt ihop med ditt team, därför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare tar du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.

Övrig information
Start:Omgående.
Plats:Göteborg.
Lön:Enligt GFL.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:lager, lagerarbete, lagerhållning, logistik, logistiker, jobb, struktur, godsmottagning, orderhantering, order, plock, pack, administration, heltid, bemanning, Sisjön, Göteborg, heltid, ERP-system, affärssystem.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!