Lagerarbetare till Guideline

Lagerarbetare till Guideline

Söker du en roll där du får arbeta på lager i ett familjärt företag? Är du tillgänglig omgående och trivs med att arbeta självständigt?
Just nu söker vi en sommarjobbare till Guideline AB.


Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar under Gudielines högsäsong som sträcker sig mellan juni-augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Guideline AB.

Om företagetGuideline Sweden är en ledande aktör av försäljning av fiskeredskap. De har mer än 20 års erfarenhet av att designa och utveckla sina egna produkter och har ett brett utbud av produkter som passar alla nivåer av kompetens och förväntningar. Totalt är de 18 personer som arbetar i koncernen och med kunder i hela Europa.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag med omgående start och på initialt 3 månader.

ArbetsuppgifterSom lagerarbetare arbetar du främst med utleveranser av ordrar. Ditt huvudansvar är att packa ordrar och se till att rätt leverans av produkter går ut till kund. På lagret jobbar du i ett team om sex personer där ni tillsammans hanterar inkommande ordar, fraktberäknar och lämnar ut leveranser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av logistikbranschen (meriterande)
  • Flytande kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift.
För att lyckas i denna roll tror vi att du tar ansvar för arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du driver ditt arbete framåt självständig men är inte rädd för att fråga om hjälp när det krävs. Du har ett intresse för detaljer och har hög noggrannhet i det dagliga arbetet. Då du jobbar i ett mindre team tycker du om att samarbeta med andra människor och är trygg i kontakten med nya personer.

Övrig information
Plats: Göteborg, Jonsered
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagerarbetare, lageradministratör, lager, plock, plockpersonal, sommarjobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!