Laboratory Engineer / Laboratorieingenjör till välkänt företag

Laboratory Engineer / Laboratorieingenjör till välkänt företag

Har du en bakgrund inom kemiteknik och vill ta nästa steg i karriären? Efterfrågar du varierande arbetsuppgifter och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö? Här får du möjlighet att utveckla dig själv genom att arbeta med välkända varumärken i en global organisation.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetEssity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Försäljningen sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom Libero och Libresse. Essity har omkring 47 000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Stockholm, där denna tjänst är placerad på kontoret i Mölndal.

ArbetsuppgifterSom Laboratorieingenjör hos Essity kommer du att hantera både praktiska och teoretiska utmaningar där du är involverad i globala utvecklingsprojekt. Arbetsuppgifterna är av varierad karaktär där du bland annat planerar och utför labbtester på nya produkter samt redovisar och analyserar resultaten. Du har ett nära samarbete med dina kollegor på laboratoriet där ni hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du har även dialog med andra interna parter såsom bland annat produktutvecklare, processutvecklare och marknadsförare. Har du tidigare arbetat med metodutveckling kan du också få möjlighet att arbeta med att utveckla och validera nya metoder för att säkerställa att kundönskemålen uppfylls.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning inom Kemi, Mekanik, Textil eller liknande.
  • Erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö
  • Erfarenhet av statistik analys med hjälp av Minitab är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska, goda kunskaper i svenska är mycket meriterande
Vi tror att du som söker är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du trivs i en dynamisk organisation och motiveras av att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt. Slutligen tror vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur. I ditt arbete är du grundlig och tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Laboratorieingenjör, Laboratorietekniker, Laboratorieassistent, Lab, Engineer, kemi, kemiteknik, civilingenjör, civilingenjörer, ingenjör, teknik, maskinteknik, mekanik, textil, textilingenjör labb, laboratorier, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.