Laboratorietekniker till Nynas Göteborg

Laboratorietekniker till Nynas Göteborg

Har du en teknisk bakgrund och ett intresse för kemiområdet? Vill du få möjligheten att arbeta laborativt och vill bli en del av ett kompetent team? Vi söker dig som vill arbeta som laboratorietekniker och som trivs i en familjär och prestigelös arbetsmiljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas raffinaderier och kontor i Göteborg (där denna tjänst är placerad) och Nynäshamn, huvudkontoret är beläget i Johanneshov. På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterI rollen som laboratorietekniker innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter förberedelser och analyser av bitumen, destillat (samt andra produkter vid behov), rapportering av analysresultat som fås fram samt kalibrerar labbutrustningen enligt anvisning från laboratorieingenjör, registrering och arkivering av prover, underhåll av labbsystem och utrustning samt kontroll och bibehållande av lager för förbrukningsmaterial. Du kommer även att delta vid behov vid riskbedömningar och annat säkerhetsarbete samt i att upprätthålla instruktioner i Nynas ledningssystem. Du blir en del av ett team som idag består av tre laboratorieingenjörer och kommer även att samarbeta med planeringsavdelningen och driftorganisationen vid rapportering av analysresultat. Som en del av laboratorieteamet ansvarar du också för att bibehålla strukturen kring utrustning, material och rutiner samt är med i att utveckla och förbättra arbetet i laboratoriet. Du kommer få en gedigen introduktion och arbeta nära kompetenta kollegor. I tjänsten ingår även beredskap.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning
  • Meriterande med laboratorievana från skola och/eller arbete
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Du har goda kunskaper i MS Office
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Vidare tror vi att du som person är nyfiken och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: laboratorietekniker, kemi, teknik, högskoleingenjör, ingenjör, maskinteknik, labb, laboratorier, energi, maskin, olja, raffinaderi, oljeraffinaderi, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!