Löneadministratör / Lönespecialist / Omgående

Löneadministratör / Lönespecialist / Omgående

Har du erfarenhet inom löneadministration? Är du tillgänglig omgående? Vi söker dig som trivs i med roll med eget ansvar och där noggrannhet och struktur värdesätts.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ungeför 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget erbjuder kvalitetsledande tjänster inom äldrevård och omsorg, och arbetar för att människor ska känna trygghet och engagemang. Göteborgskontoret hanterar lönerna till över 14 000 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Företaget har kontor i fräscha lokaler i Krokslätt.

ArbetsuppgifterI rollen som löneadministratör stöttar du företagets löneavdelning i deras arbete. Du tilldelas en egen kund och ansvarar bland annat för att stämpla löner, hantera frånvaro och se över avstämningslistor. Vidare arbetar du med att kontrollera avvikelser, korrigera löner och svara på lönefrågor via mail och telefon. Du arbetar tillsammans med kollegor i samma roll som du och teamet präglas av ett gott samarbete.

Formella krav
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom löneadministration
  • God system- och datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Meriterande med kunskap i Visma HR och Excel
Vi tror att du som söker är en person som trivs med att driva ditt eget arbete framåt samt att du självständigt kan strukturera ditt arbetssätt. Du är duktig på att anpassa dig efter förändringar som sker under arbetsdagen och trivs i en teamorienterad miljö där man värdesätter samarbete. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Löneadministratör, lönespecialist, ekonomiassistent, ekonomi, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra,bokföring, löpande bokföring, fakturahantering, utlägg, personaladministration, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.