Löneadministratör / Lönekonsult / Payroll

Löneadministratör / Lönekonsult / Payroll

Är du van vid att arbeta självständigt med löneadministration? Vill du arbeta för ett företag med familjär anda som har högt i tak? Vi söker dig till ett spännande företag i Göteborg!

Om tjänstenI denna typ av roll får du initialt en konsultanställning hos Bravura och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig en anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt att utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker för kunds räkning löneadministratörer. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterSom löneadministratör har du en bred roll där du ansvarar för hela flödet inom löneadministreringen. Du ansvarar för att samtliga löner blir korrekta och utbetalas i tid samt sköter rapportering och korrespondens med berörda externa instanser. Utöver detta kan arbetsuppgifterna inkludera frånvaro, utlägg, friskvård, semester och arbetsgivardeklarationer. Du kommer att tillhöra kontoret i Göteborg och bli en del av en grupp med nära samarbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning, meriterande med eftergymnasialutbildning med inriktning lön/ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet inom löneadministration
  • God systemvana, meriterande med erfarenhet inom Visma och/eller Tengella
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Löneadministratör, Payroll Administrator, Exel, Visma, Office 365, HR, administration, ekonomi, försäkring, kollektivavtal, anställningsavtal, bokföring.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!