Kvalitetskoordinator till DB Schenker

Kvalitetskoordinator till DB Schenker

Är du i början av din karriär och har ett starkt intresse för kvalitetsområdet? Vill du gå in i en roll där ditt arbete gör skillnad? DB Schenker söker nu en driven kvalitetskoordinator för ett vikariat, med god chans till förlängning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Schenker. Tjänsten är ett vikariat med start i januari 2022, som pågår till och med september 2022 med mycket god chans till förlängning.

Om företagetFör DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos dem blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav Schenker Dedicated Services Group (SDS) har cirka 150 medarbetare i Göteborg, Malmö, Essen, Houston och Dubai. SDS är en oberoende 4PL-operatör inom DB Schenker Group som erbjuder kundanpassade transportnätverk för kunder med särskilda logistikbehov. De tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetskoordinator arbetar du som en viktig del i en liten, dedikerad arbetsgrupp inom segmentet för kvalitet och du rapporterar till kvalitetschefen. Huvudansvaret i rollen innebär att stötta verksamhetens ledare i det löpande kvalitet- och miljöarbetet. Du arbetar både självständigt och i grupp med att skapa förutsättningar för fortsatt utveckling. Du är involverad i interna revisioner för att säkerställa processer kopplade till kvalitet och miljö och du koordinerar samt följer aktivt upp SDS miljöarbete. Rollen innebär breda kontaktytor internt och du agerar supporterande mot SDS olika avdelningar för att utveckla deras kvalitetsområden. Vidare är du ansvarig administratör för SDS kvalitets- och miljösystem.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk utbildning inom kvalitetsområdet, exempelvis som kvalitetsingenjör, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete inom kvalitet är meriterande
  • Erfarenhet från processutveckling anses som en merit
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse och se eventuella fel. Därtill ser du konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Januari 2022
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetskoordinator, kvalitetsarbete, kvalitetsingenjör, kvalitet, ISO, kvalitetskoordinering, Chalmers, Heltid, Vikariat, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!