Kvalitetskoordinator / Kvalitetsdadministratör

Kvalitetskoordinator / Kvalitetsdadministratör

Har du ett brinnande intresse för teknik? Trivs du med att arbeta i mindre team där du har stora möjligheter att utvecklas? Hos Martinssons Elektronik erbjuds du en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter inom en spännande bransch.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Martinsson Elektronik har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Martinsson Elektronik en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMartinsson Elektronik bedriver sedan 1970 sin verksamhet inom elektronikindustrin där de erbjuder kundanpassad elektronik som ingår i nordiska industriföretags produkter. Företaget har kontor i både Stockholm och Göteborg och består idag totalt av cirka 25 anställda. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Billdal där cirka 15 personer arbetar.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetskoordinator erbjuds du ett arbete med goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter är av varierande karaktär där du huvudsakligen jobbar med att utveckla verksamhetssystemet samt följer upp med dess effektivitet. Därtill samordnar du företagets arbete med kund-, leverantör- och interna avvikelser samt implementerar metoder och följer upp med förbättringsåtgärder. Vidare samordnar och planerar du externa och interna revisioner samtidigt som du hanterar dokumentation och kontakt med kunder, certifieringsorgan och myndigheter gällande kvalitet. Du ingår i ett stöttande team om 4 personer som tillsammans har kvalitetsansvaret för hela Martinsson Elektronik.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom området kvalitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du har ett stort tekniskt intresse
  • Du kan uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har en god dator och systemvana
Martinsson Elektronik söker dig som har ett stort intresse för teknik och brinner för utveckling. För att trivas i rollen drivs du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Därtill är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Vidare har du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. I rollen som kvalitetskoordinator pratar du med många kontaktytor dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och du känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Billdal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!