Kvalitetskoordinator / Kundsupport / Administration / Medtech

Kvalitetskoordinator / Kundsupport / Administration / Medtech

Är du en engagerad person med öga för detaljer som vill bidra till att göra skillnad? Neoventa erbjuder dig en roll där du bidrar till kvalitetsarbetet för produkter som gör skillnad för barn och föräldrar världen över.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag för ett år med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Neoventa har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Neoventa en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNeoventa Medical AB är ett medicintekniskt bolag grundat i Sverige 1997. De erbjuder innovativa lösningar inom fosterövervakning som är utformade för att skapa en bättre och tryggare förlossningsvård för både barnet och modern. Tack vare deras tekniska lösningar och kompetens i att använda STAN-tekniken hjälper de barnmorskor och förlossningsläkare världen över att få kontinuerlig och värdefull information om barnets välbefinnande. Som resultat av detta minskar risken för neurologiska skador och operativa insatser samtidigt som det är en kostnadseffektiv lösning för verksamheterna. Sedan de introducerades i Europa har över en miljon barn fötts med hjälp av Neoventas produkter och deras vision är att bli världsledande inom lösningar för fosterövervakning.

Neoventas huvudkontor ligger i Lackarebäck i Mölndal. Teamet består av ett gäng engagerade medarbetare som brinner för sin produkt och för att säkerställa en trygg start i livet för barn över hela världen.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetskoordinator arbetar du främst mot Neoventas eftermarknad för att säkerställa att produkterna håller utlovad kvalitet och att kunderna har det de behöver. Du har mycket kontakt med både interna och externa parter över hela världen vilket innebär att du dagligen använder svenska och engelska i arbetet. Du samtalar med många olika intressenter, från kollegor internt till barnmorskorna som är slutanvändarna. Ditt ansvarsområde innefattar att hantera kundärenden och se till att rätt åtgärder tas vid klagomål och frågor från kunderna. Vidare ansvarar du för att sammanställa dokumentation och data enligt de regelverk Neoventa arbetar utifrån och du underhåller ständigt kvalitetsarbetet inom företaget genom att arbeta utifrån kvalitetssystemet de följer. I takt med att du utvecklas i rollen kommer du kunna bidra med förbättringsförslag och idéer om hur din roll kan utökas mer strategiskt.

Formella krav
  • Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt, gärna i en koordinerande roll
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete och/ eller erfarenhet inom medtech-branschen
  • Du har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, gärna ett tekniskt intresse för att lära mer om Neoventas produkter
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande
Du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. I rollen som kvalitetskoordinator pratar du med många kontaktytor dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och du känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetskoordinator, kvalitet, koordinator, kundsupport, kundservice, support, administration, administratör, medtech, teknik, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!