Kvalitetsingenjör / Kvalitetssamordnare

Kvalitetsingenjör / Kvalitetssamordnare

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och en ingenjörsbakgrund? Vill du vara med och påverka och trivs med att ta stort eget ansvar? På Lecip Arcontia får möjligheten att bygga upp ett kvalitetsledningssystem från början och blir på så sätt en stor del av företagets utvecklingsprocess.

Om företagetLECIP Arcontia har arbetat med smartcards sedan 1996 och är idag en ledande tillverkare av trådlösa smartcard-läsare och terminaler för e-biljetter samt e-betalning inom kollektivtrafik. Sedan 2013 är LECIP Arcontia ett helägt dotterbolag till LECIP Holding Corporation, ett börsnoterat japanskt bolag noterat på Tokyo Exchange. LECIP grundades 1953 och är marknadsledande inom biljettbetalningssystem i Japan. LECIPs internationella verksamhet har under de senaste åren vuxit med dotterbolag i Singapore, Thailand, USA och Sverige. Det svenska dotterbolaget är beläget i Göteborg, där de flesta utgår från kontoret i Krokslätts fabriker. Rollen som kvalitetsingenjör är ny i Sverige, vilket gör att du får möjlighet att påverka utformandet av rollen.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsingenjör arbetar du med att säkerhetsställa kvaliteten av företagets produkter och lösningar. Du ansvarar för att bygga upp ett kvalitetsledningssystem på företaget där du får stöttning av företagets kvalitetsansvarige som är stationerad i Japan. Dina huvudsakliga ansvarsområden är skapa detaljerade och välstrukturerade riktlinjer för att kunna möta såväl interna som externa krav samt att utföra utredningar med fokus på kvalitetsförbättringar. Detta innefattar även att du arbetar med reklamationer där du arbetar operativt med analys. I rollen har du många kontaktytor, bland annat med leverantörer med fokus på kvalitetshantering och att utföra uppföljningsåtgärder för att minska avvikelser.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjör inom maskin- eller elektroteknik alternativt motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete
  • Obehindrad engelska och svenska i tal såväl som skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av arbete med kvalitet- och miljöledningssystem inom ISO 9001 är meriterande
  • Förståelse för mekaniska ritningar är meriterande
Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och motiveras av att ta eget ansvar och driva dina processer framåt på egen hand. Du driver av egen kraft igång projekt och motiveras av att bygga upp något från början. Vidare får du energi av att föra dialoger med nya människor och ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lecip Arcontia.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetsingenjör, kvalitetssamordnare, kvalitetskoordinator, QA, Quality assurance, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.