Kundtjänstmedarbetare till Kaffegreven

Kundtjänstmedarbetare till Kaffegreven

Är du en serviceinriktad person som trivs i kontakt med kunder? Lockas du av att arbeta i en varierad roll där du får chans att leverera förstklassig service? I sådant fall kan rollen som Kundtjänstmedarbetare hos Kaffegreven vara din nästa utmaning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kaffegreven.

Om företagetKaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som arbetar med att leverera kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser. De levererar rikstäckande runt om i Sverige och har sitt kontor och showroom i Mölndal. Företaget är en helhetsleverantör med ambitionen att sätta guldkant på arbetsplatsen. Tillsammans med kunden skräddarsyr de unika fikalösningar och tänker utanför ramarna för att hitta nya koncept.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare erbjuds du en varierad tjänst med goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att leverera förstklassig service till företagets kunder via både telefon och mejl. Därtill hjälper du till vid förfrågningar, registrerar ordrar samt hanterar inköp gentemot företagets leverantörer. I rollen förväntas du även skapa affärsmöjligheter genom att lyhört lyssna till kundernas behov och identifiera möjligheter till merförsäljning.

Här blir du en del av ett mindre team med god sammanhållning. Du erbjuds en gedigen introduktion och har kontinuerlig dialog med din närmsta chef för att utvecklas. Din vardag består av följande:
  • Agera support över telefon
  • Ha kontakt med både kunder och leverantörer
  • Sköta administration, hantera ärenden, offerter samt fakturering
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat yrke
  • God dator och systemvana
I rollen som kundtjänstmedarbetare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen bidrar du med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och testa på nya tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!