Kundtjänstmedarbetare / innesäljare

Kundtjänstmedarbetare / innesäljare

Har du erfarenhet av försäljning och sätter upp höga mål för dig själv? Trivs du med att bemöta kunder? Du erbjuds en spännande roll där du får ta del av en positiv företagskultur.

Om företagetGöta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. De arbetar ständigt med att tillgodose sina kunders behov och visionen är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. På Göta Energis kundtjänstavdelning arbetar idag 14 personer där du får ta del av en positiv företagskultur och en stark gemenskap. Göta Energi söker nu tre nya medarbetare som vill ta nästa steg i sin karriär.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande samtal från Göta Energis kunder. Du besvarar deras frågor gällande exempelvis avtal, priser och fakturor där du arbetar konsulterade gentemot kund. Ditt fokus är att skapa en bra lösning för kunden där en stor del av rollen innebär merförsäljning. Ditt ansvar är att se över kundens elavtal och hjälpa dem att komplettera det på bästa sätt.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av service och kundkontakt
  • Du talar och skriver flytande på svenska såväl som på engelska
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande
För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare har du ett intresse och en vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du söker aktivt nya utmaningar, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Vidare behåller du din motivation trots bakslag och arbetar tills resultat är uppnådda. Slutligen har du lätt för att anpassa dig till andras åsikter och se gruppen samt syftet med helheten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, kundservice, innesäljare, sälj, försäljning, service, elbolag, Göta Energi, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.