Kundtjänstmedarbetare / Innesäljare / Ordermottagare till teknisk företag

Kundtjänstmedarbetare / Innesäljare / Ordermottagare till teknisk företag

Har du ett tekniskt intresse, brinner för service och har alltid kunden i fokus? Trivs du med att ta mycket eget ansvar och är duktig på att driva ditt arbete framåt?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är en tillverkare och leverantör av tätnings- och limningslösningar för bygg- och tillverkningsindustrin. På företaget arbetar 1100 personer fördelade på 30 anläggningar världen över. På anläggningen i Kungälv arbetar 11 personer.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare och innesäljare på företaget tillhör du ett team om fyra personer som i huvudsak arbetar mot den svenska marknaden, med stundtals stöd till Danmark och Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ordermottagning, teknisk support och innesälj. Vid hantering av ordermottagning arbetar du främst med att ta emot och administrera order, du har i huvudsak kontakt med företagskunder och tar emot order via EDI, telefon och mejl. Vidare agerar du även support vid enklare tekniska frågor där du har en koordinerande roll mellan företagets produktion och kunden. Du har dessutom dialog med företagets utesäljare för att hjälpa till med att följa upp eventuella kunddialoger.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom service, försäljning eller administration från en teknisk bransch
  • Du har god datorvana och har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, erfarenhet av SAP är meriterande
  • Obehindrad svenska och engelska, i tal såväl som skrift
I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Avslutningsvis tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungälv/Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagare, orderhantering, kundsupport, kundservice, innesälj, sälj, växeltelefonist, heltid, Kungälv, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!