Kundtjänstmedarbetare / Customer Support / Kundsupport

Kundtjänstmedarbetare / Customer Support / Kundsupport

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team och trivs med att hjälpa andra människor? Är du en person som motiveras av att arbeta mot uppsatta mål? Webhelp ger dig möjlighet att bygga arbetslivserfarenhet medan du arbetar med kundservice.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Webhelp. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetWebhelp erbjuder sina kunder lösningar inom outsourcad kundservice såsom teknisk support, kundtjänst och mycket mer. Webhelp strävar efter att förbättra livet för människor och företag genom att skapa riktigt bra kundupplevelser tack vare sina engagerade medarbetare. De söker nu fler personer till sitt team med kundtjänstmedarbetare som arbetar med ett välkänt varumärke där du kan bli en ambassadör för deras produkter.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal från privatkunder. Samtalen kan exempelvis handla om fakturafrågor eller beställningar av abonnemang. Din uppgift är att göra en behovsanalys av vad kunden behöver för att kunna erbjuda den bästa lösningen. Därtill är merförsäljning en naturlig del av varje samtal, där du har möjlighet att påverka din egen lön. Du arbetar mot uppsatta mål och blir mätt på dina resultat vilket gör att du ständigt kan utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska, därtill flytande i tal
  • God datorvana
Vi söker dig som trivs med att ha kontakt med andra människor och vill leverera god service, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du resultatfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna har

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ans kan omg ende d vi g r ett l pande urval. V lkommen med din ans kan!

S kord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!