Kundtjänst/Administratör på deltid till Stanley Black & Decker

Kundtjänst/Administratör på deltid till Stanley Black & Decker

Söker du ett extrajobb där du arbetar utifrån din tillgänglighet? Lockas du av att arbeta i en självständig roll med administrativa uppgifter och vara en del av ett teamarbete? Hos Stanley Black & Decker erbjuds du en spännande roll med friheten att välja vart du arbetar ifrån och där du snabbt blir en viktig del i företaget!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Stanley Black & Decker. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På deras nordiska huvudkontor i Mölndal arbetar cirka 50 personer där kundsupportavdelningen består av 10 medarbetare.

ArbetsuppgifterSom kundtjänstmedarbetare och administratör arbetar du huvudsakligen med returer, krediteringar och debiteringar. I rollen erbjuds du även att hantera varierade leveransfrågor från både kunder och kollegor. Tjänsten är placerad på företagets nordiska huvudkontor i Mölndal.

Du erbjuds möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan utifrån din tillgänglighet. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00-16.00. Stanley Black & Decker ser det som positivt om du önskar stötta deras verksamhet under sommaren samt jul- och nyårshelgerna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Pågående utbildning på minst 50 %
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, kunskaper i danska är starkt meriterande för denna roll
  • God dator och systemvana, det är meriterande med erfarenhet av SAP
  • Det är meriterande med erfarenhet av kundkontakt och administration samt vana av att prata i telefon
Du som söker har ett intresse att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och trivs med högt tempo i ditt arbete. Du drivs av att sätta igång nya uppgifter, har en god förmåga att hantera flera parallellt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen har du förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare i ditt arbete

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, administratör, orderhantering, order, back office, student, extrajobb, deltid, sommarjobb, Mölndal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!