Kundsupport / Säljsupport / Administration

Kundsupport / Säljsupport / Administration

Är du en administrativ person som trivs med mycket kundkontakt? Vill du arbeta på en arbetsplats där man värdesätter samarbete? Här erbjuds du en ansvarstagande roll där du snabbt blir en del av en trevlig gemenskap.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att aPak har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och aPak en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAPak är ett hållbart och stabilt förpackningsföretag med anor sedan 1917. De tillhandahåller allt inom emballage och är framförallt välkända för de kundanpassade lösningarna och den personliga servicen. Idag arbetar de omkring 70 medarbetarna på huvudkontoret i Mölndal samt i Kjula och Eskilstuna.

För aPak är det viktigt att skapa en trevlig och attraktiv arbetsplats där alla i personalen ska trivas och ha roligt på jobbet. Detta, genom att erbjuda trivsamma och luftiga lokaler, gemensamma personalaktiviteter och dagliga fikastunder tillsammans. aPak värnar om att ha en platt organisationskultur med korta beslutsvägar. Personalens välmående är en central fråga för aPak som vill erbjuda en trygg och hälsosam arbetsplats med många personalförmåner. aPaks kontor i Mölndal erbjuder tillgång till ett eget gym och padelbana, där det hålls i gruppträningspass och turneringar.

ArbetsuppgifterSom säljsupport är du ansvarig för att ta emot inkommande ordersamtal via telefon och mail från företagskunder. I takt med att du växer in i rollen och skapar kännedom om aPaks artiklar vägleder du kunderna i deras behov. Du arbetar dedikerat mot en säljare där ni har ett gemensamt ansvar gentemot kund. Utöver detta arbetar du i nära samarbete med säljavdelningen som du har daglig kontakt med och stöttar med att skapa offerter samt följer med på kundmöten, vid behov.

Formella krav
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som kundservice och/eller administration
  • Goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi tror att du som söker har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du sätter kunden i fokus och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Du motiveras av att sätta igång projekt och kommer gärna med förslag på nya tillvägagångssätt. För att trivas i rollen tror vi att du ser möjligheter i förändringar och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt utifrån situationen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, kundsupport, kundkoordinator, telefon, administration, order, offert, Excel, heltid, Göteborg, aPak
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.