Kundsupport / Ordermottagare / Administratör / Omgående

Kundsupport / Ordermottagare / Administratör / Omgående

Har du ett tekniskt intresse, brinner för service och har alltid kunden i fokus? Trivs du med att ta mycket eget ansvar och är duktig på att driva ditt arbete framåt? Här erbjuds du en dynamisk roll på ett företag som förser byggmarknaden med innovativa produkter och systemlösningar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till sista september. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tremco CPG.

Om företagetTremco CPG Sweden AB tillhandahåller sex starka produktvarumärken inom byggsektorn - Illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex och Dryvit. Konceptet är att erbjuda kunder inom byggbranschen högkvalitativa produkter och systemlösningar som förenklar byggandet från golv till tak. Organisationen präglas av innovation, hållbarhet och entreprenörskap och visionen handlar om att göra det möjligt för sina kunder att forma en värld där byggnader sparar energi, håller längre och överträffar alla riktmärken för hållbart byggande. Kontoret är hittar du i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare på företaget tillhör du ett team om fyra personer som i huvudsak arbetar mot den svenska marknaden, med stundtals stöd till Danmark och Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ordermottagning och kundsupportärenden. Vid hantering av ordermottagning arbetar du främst med att ta emot och administrera order, du har i huvudsak kontakt med företagskunder och tar emot order via EDI, telefon och mejl. Du har dialog med företagets utesäljare för att hjälpa till med att följa upp eventuella kunddialoger.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom support eller administration
  • Du har god datorvana och erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV
  • Obehindrad svenska och engelska, i tal såväl som skrift
I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Avslutningsvis tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagare, orderhantering, kundsupport, kundservice, innesälj, sälj, växeltelefonist, heltid, Kungälv, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!