Kundsupport / Kundtjänstmedarbetare / Supportkoordinator

Kundsupport / Kundtjänstmedarbetare / Supportkoordinator

Är du en serviceinriktad person som lockas av att vara länken mellan kund och företag? Har du därtill ett högt egagemang och söker en roll där du får ta stort ansvar? Vi söker dig som finns tillgänglig omgående och vill leverera effektiva lösningar av hög kvalité!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Transtema Network Service har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema Network Service en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTranstema Network Services AB bygger och underhåller nätinfrastruktur i Sverige och är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

ArbetsuppgifterSom kundsupport ansvarar du för att ta emot och hantera förfrågningar via telefon och mail. Förfrågningarna kan komma från såväl interna som externa parter, exempelvis från fälttekniker, företagskunder och privatpersoner. Därtill arbetar du administrativ i ärendehanteringssystem med att logga ärenden, skapa arbetsorder och rapportera avvikelser. Du ingår i ett sammansvetsat team, där ni tillsammans säkerställer hög kvalitet i att ge service och hantera ärenden. I rollen som kundsupport arbetar du med ett stort kontaktnät där du ansvarar för att koordinera information till berörda parter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom service och kundkontakt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • God system- och datorvana
För att trivas i denna roll är du serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med olika typer av människor. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att ge god kundservice. Du värdesätter samarbetar med andra människor och har lätt för att se gruppens behov och tänker på helheten i teamet. Du har också en öppenhet för förändringar, där din väl utvecklade anpassningsförmåga hjälper dig hantera förändringar under arbetsdagen. Du är också en person som trivs med att skapa och hålla din egen struktur, vilket du har god användning av i miljöer med varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänstmedarbetare, kundsupport, koordinator, ärendehantering, arbetsorder, bokning, förfrågning, produktion, produktionsstöd, operatör, dokumentation, administration, telekom, heltid, Göteborg, Mölndal,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!