Kundsupport / Kundservice / Logistik

Kundsupport / Kundservice / Logistik

Vill du arbeta i en social roll? Lockas du av att arbeta kundnära och att tillhöra ett team med god sammanhållning? Vi söker dig till en tjänst inom logistik till ett stort företag i centrala Göteborg.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning medarbetare inom administration. Vårt kundföretag verkar i en teknisk bransch och är en aktör i framkant inom sitt område. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom kundsupport tillhör du ett team som ansvarar för logistikflödet av hårdvaruprodukter. Med telefon, mail och chatt som dina främsta verktyg har du daglig kontakt med privat- och företagskunder. Ärenden varierar i komplexitet och längd, från enklare frågor gällande leveranstid till mer komplexa frågor om företagsets produkter. Du har kontakt med interna avdelningar för att säkerställa att du levererar goda lösningar och säkerställer nöjda kunder. Utöver detta administrerar och korrigerar du orderärenden i syfte att säkerställa en effektiv och korrekt process. Du arbetar i Excel samt i flertalet olika system och du får därmed möjligheten att utveckla din systemvana. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och mycket kompetens inom logistik.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt och/eller administration
  • Du har god datorvana och kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll som kräver god struktur och en förmåga att prioritera. Du arbetar gärna i team och har lätt för att se gruppen och syftet med helheten. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dataadministratör, administratör, administration, ordersupport, kundsupport, logistik, hårdvara, orderadministration, orderhantering, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.