Kundsupport / Administration / Norska / Danska / Finska

Kundsupport / Administration / Norska / Danska / Finska

Har du erfarenhet av support och brinner för att bidra till nöjda kunder? Lockas du av en teknisk bransch och talar flytande danska, norska eller finska? Här tar du del av ett globalt företag som präglas av ett högt engagemang.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura och arbetar som konsult hos Stanley Black & Decker. Detta ger både dig och Stanley Black & Decker en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På kontoret i Mölndal arbetar 50 personer där kundsupportavdelningen består av 14 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk kundsupport ingår du i de team som tillsammans supporterar den nordiska marknaden. Din roll innebär att ta emot beställningar, hantera tekniska frågor, garantiärenden och reservdelsbehov över mail och telefon från företagskunder, slutanvändare och auktoriserade verkstäder inom nordisk byggvaruhandel. I arbetet har du dagligt kontakt med servicettekniker och säljare för att supportera med information och administration för era gemensamma kunder.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av kundsupport/service, gärna över mail och telefon
  • Flytande kunskaper i engelska, samt norska, finska eller danska, i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av SAP eller liknande system är meriterande
  • Du behöver inte vara expert på byggprodukter eller bygghandeln, men vi tror att du kommer trivas bättre om du har ett intresse
Vi tror att du som söker har intresset, viljan och förmågan att hjälpa såväl kunder som dina kollegor i teamet. Du anstränger dig för att leverera lösningar och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående gentemot andra. Du trivs med att samarbeta med dina kollegor och får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg (Mölndal)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, orderadministration, orderadministratör, customer support, service, danska, danish, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!