Kundservicemedarbetare / Kundsupport / Kundtjänst / omgående

Kundservicemedarbetare / Kundsupport / Kundtjänst / omgående

Är du tillgänglig omgående och vill du arbeta i en kundnära roll? Vi söker dig till en tjänst som kundservicemedarbetare till ett bolag i tillväxtfasen.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett av de snabbst växande företagen inom den svenska elmarknaden. Med visionen om att vara Sveriges mest omtyckta elbolag har de tagit fram moderna lösningar för att förbättra kommunikationen med kunder, vilket de vunnit flera priser för. De befinner sig nu i en tillväxtfas och söker nya medarbetare till deras kundtjänstavdelning. Avdelningen består av 20 personer och präglas av gemenskap och stort kundfokus.

ArbetsuppgifterSom kundservicemedarbetare hanterar du inkommande ärenden och frågor från kunder via telefon och arbetar för att skapa nöjda kunder. Ärendena kan variera i komplexitet och längd. Utöver detta består en stor del av tjänsten av merförsäljning där du arbetar mot tydliga uppsatta mål. Du erbjuds en gedigen introduktion och möjlighet att utvecklas i nya roller i företaget på sikt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av service och/eller kundkontakt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande är arbete inom försäljning
För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare har du ett intresse och en vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du söker aktivt nya utmaningar, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Vidare behåller du din motivation trots bakslag och arbetar tills resultat är uppnådda. Slutligen har du lätt för att anpassa dig till andras åsikter och se gruppen samt syftet med helheten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänstmedarbetare, kundservice, administration, koordinator, avtal, administratör, fakturafrågor, orderhandläggare, support, service desk, innesäljare, junior säljare, försäljning, service, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.