Kundmottagare / kundtjänst / kundservice / administration / skift

Kundmottagare / kundtjänst / kundservice / administration / skift

Tycker du det är kul att leverera den bästa kundupplevelsen? Vill du arbeta i nyrenoverade lokaler med samhällskritiska arbetsuppgifter?

Om företagetEltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen - kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other - med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en bred kontraktsportfölj och en växande kundbas med stora nätoperatörer. Under 2016 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder Euro och sedan februari 2015 är Eltels aktie noterad på Nasdaq Stockholm. Eltel har för närvarande cirka 8 400 medarbetare.

SPOC (Single Point of Contact) arbetar inom segmentet Communication och är en central kontaktyta för de kunder de utför service- och leveransuppdrag för, idag ett 160-tal kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund men en stor del av tiden går åt administration och problemlösning i samband med att uppdrag skall utföras. Huvudsaklig del av tiden i telefon med både in- och utgående samtal.

ArbetsuppgifterSom kundmottagare tar du emot och registrerar service- och leveransuppdrag från kunder via telefon och mail, ärenden som du sedan överlämnar till produktionsledare eller tekniker som ingår i en beredskapslista. Du återrapporterar också till kund samt klarrapporterar uppdrag i Eltels interna system, vilket även innebär att du följer upp pågående uppdrag och säkerställer att de utförs enligt avtal. I rollen som kundmottagare har du löpande kontakt med kund, tekniker, produktionsledare samt den lokala teamchefen. SPOC:en utgörs av ett sammansvetsat team på åtta stycken kundmottagare. Alla arbetar skift enligt ett rullande schema, varpå du vissa veckor arbetar dag, eftermiddag och natt, där du därefter är ledig en längre period.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta mot kunder
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är tillmötesgående i ditt bemötande och att du har ett intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina uppgifter framåt, vilket underlättar för dig att hantera ett varierat arbetstempo. Vidare har du ett intresse för att samarbeta med dina kollegor där ni tillsammans skapar en god kundupplevelse.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundmottagare, kundtjänst, kundservice, administration, heltid, skiftarbete, skift, nattarbete, natt, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.